Tel. +39 081 874 31 16

This aspect of food management disregarded safe nowadays

This aspect of food management disregarded safe nowadays

One connected with the more interesting aspects connected with round the world sailing trips is the aspect of food management. Due to the fact the storage volume level is usually very limited, and really small , and and the meals preparation needs to end up being maintained on a nominal working living space, it is usually of outmost importance to help plan your culinary program meticulously. Take merely what you cannot do devoid of, and calculate your volumes carefully. For instance, a person need to figure out how a great deal food each person might need every day, flourish it by the amount of days you strategy to become sailing (in the event, approximately three weeks), and multiply this by simply the number of individuals you include on board (in our own case – four). After that, you translate this facts straight into actual food, bursting down your current quantities directly into greens, fruits and veggies, meat, seafood, flour for baking loaves of bread, and spore. You need to be prepared for long lasting safe-keeping that will retain the food clean together with safe to eat. Also, bear in mind that it is usually some sort of long time, and everybody will appreciate variation. Remember that some people may own specialized demands (like vegan as well as veggie, kosher, simple contact allergies, and so forth ), plus make sure you put ten percent on just about all your amounts, just in case. Okay, here’s this issue that you happen to be wrestling with at the moment, correc

News D.lgs. 81/2008

Attrezzature di lavoro per le quali è richiesta una specifica abilitazione degli operatori

Attrezzature di lavoro per le quali è richiesta una specifica abilitazione degli operatori

10 giugno 2013-  Attrezzature di lavoro per le quali è richiesta una specifica abilitazione degli operatori Circolare n. 21 del 10 giugno 2013 Con circolare n. 21 dell’10 giugno 2013...

Medici competenti

Medici competenti

17 giugno 2013 -  Chiarimenti sull’inserimento dei dati aggregati sanitari e di rischio dei lavoratori. Il Ministero della Salute, con la circolare Prot. 13313-P del 10 giugno 2013, ha fornito chiarimenti su...

Articoli pirotecnici. Impianti di produzione e deposito

 Articoli pirotecnici. Impianti di produzione e deposito

20 giugno 2013 - Articoli pirotecnici. Impianti di produzione e deposito Pubblicato il documento della Commissione consultiva   La Commissione consultiva permanente per la salute e sicurezza sul lavoro ha elaborato e approvato...